Echipa feminină de 8+1 a României o „imită” pe Ionela Cozmiuc, câștigătoare la simplu, și ia aurul acasă

  de Mihai Todoca | 14 august 2022, 3:37 PM | Sport

  0

  După ce Ionela Cozmiuc a luat aurul la proba de simplu feminin, categoria uşoară, înregistrând astfel al patrulea succes al delegaţiei României la Campionatul European de Canotaj desfăşurat la München, echipa de 8+1 a României a reușit aceeași performanță. Echipa formată din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu a smuls aurul în finala disputată la Munchen.

  Astfel, numărul medaliilor de aur a crescut la cinci pentru delegația țării noastre.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.