Update Breaking NewsDavid Popovici – record mondial la Roma! Este cel mai rapid înotător din toate timpurile la 100 metri liber

  de Special Arad | 13 august 2022, 5:59 PM | Sport

  0

  David Popovici (17 ani) concurează azi în finala probei 100 metri liber, la Campionatele Europene de Înot, de la Roma. Finala lui David Popovici la 100 metri liber are loc azi, de la 19:22.

  David Popovici, care a uimit lumea înotului la Campionatele Mondiale de la Budapesta, e favorit și la medalia europeană.

  Sportivul de la CS Dinamo a reușit vineri să coboare pentru prima oară sub 47,00 de secunde în proba de 100 metri liber, stabilind un nou record european.

  Azi, în finală, e principalul favorit, el având acum al patrulea timp din istorie pe această distanță, 46,98.

  Timpul realizat de Popovici în semifinale îl pune al patrulea pe lista performerilor all-time la această probă, după Cesar Cielo Filho (46,91s), Alain Bernard (46,94s) și Caeleb Dressel (46,96s).

  UPDATE

  David Popovici a câștigat proba de 100 metri liber la Roma stabilind un nou record mondial. Este cel mai rapid înotător din toate timpurile, la 100 metri liber, cu timpul de 46,86!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.