miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  E nebunie la Baza Desavoia! Totul e pregătit. Trei echipe din Arad se bat cu crema din Nord-Vestul țării

  de Lucian Dănilă | 8 iunie 2018, 10:45 AM | Sport

  0

  Baza Desavoia este punctul central în acest weekend pentru tot ceea ce e mai bun la minifotbal în zona de Nord-Vest a României. Peste doar o oră, astăzi, vineri 8 iunie la ora 12, se dă startul turneului zonal al Campionatului Național de Minifotbal, turneu în urma căruia patru echipe se vor califica la faza națională.

  Se întâlnesc cele mai bune 20 de echipe din șapte județe: Arad, Alba, Cluj, Bihor, Maramureș, Hunedoara și Sălaj. În urmă cu un an, turneul zonal de Nord-Vest a avut loc la Oradea și a fost câștigat de o echipă din Arad: FC Nedav. Între timp, Nedav s-a desființat.

  Aradul este reprezentat la acest turneu de trei echipe, plus una din județul Timiș. FC Premier și Luciano reprezintă Liga Desavoia, fiind campioana și vicecampioana, iar de la Arena Ionuț Popa participă Șoimii Șimand și gruparea din Timiș, Aptiv Sânnicolau Mare, echipă care a ocupat locul întâi în campionat.

  La Baza Desavoia totul e pregătit. Peste tot au fost puse terase, terenurile au fost aranjate pentru a găzdui în cele mai bune condiții această competiție. Turneul este organizat de Federația Română de Minifotbal, împreună cu Cristian Lăzău, Cristian Barna și cu proprietarul bazei, Flavius Măduța.

  Campioana de la acest turneu zonal obține automat biletele pentru Champions League.

  program 1 program 2 program 3 program 4 program 5 program 6

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.