După o ceartă cu soția, un sucevean a hotărât să plece la război. Polițiștii l-au oprit din drum pentru că era beat

  de Special Arad | 7 March 2022, 8:38 PM | Naţional

  0

  Un bărbat beat și fără permis de conducere a încercat să treacă, sâmbătă, de filtrul poliției din Vama Siret. Oprit de oamenii legii, suceveanul a spus că s-a certat cu nevasta și vrea să plece la război, în Ucraina, scrie aloiasi.ro.

  Supărat pe soție și orbit de aburii alcoolului, un sucevean a ajuns în Vama Siret cu intenția de a trece frontiera în Ucraina pentru a se înrola în armată. Puțin derutat, bărbatul a fost oprit de polițiști, unde și-a povestit oful.

  În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că suceveanul, nu deține permis de conducere și se află și sub influența băuturilor alcoolice.

  Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.