După moda junglei din vară, pare-se că-i din nou la modă gazonul?

  de Raluca Medeleanu | 10 septembrie 2014, 1:26 PM | Administraţie | Știri Arad | Strada

  0

  O vară întreagă, Aradul a trecut la uniforma exotică cu buruieni și scaieți de un metru, însă după o analiză mai atentă pe site-urile de fashion externe, s-a ajuns la concluzia că totuși e din nou în trend să ai gazon. Așa că, nu au stat mult pe gânduri și s-au grăbit, cu viteză de melc turbat, să monteze un nou covor cu țesături din iarbă, în zona vestită pentru frumusețea ei vegetală: Podgoria.

  Însă montarea asta nu-i o treabă atât de ușoară… Necesită zile întregi de trudă și sudoare. Astfel că, au trecut mai bine de 4 zile și gazonul încă nu e 100% asamblat… Doar le ocupă destul din timpul prețios întreținerea singurului loc decent din zonă, parcul de la Pădurice, care a rămas conservator și și-a păstrat gazonul tuns la milimetru și pe perioada estivală.

  Să ne bucurăm, totuși, că suprafața dintre liniile de tramvai, de pe Bulevardul Revoluției, nu a avut și ea soarta celorlalte perimetre ale zonei, ce stau ticsite cu pietre…nu, din păcate nu prețioase.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.