miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  După fostul primar Feieș, e „decapitat” de ANI și viceprimarul din Sebiș! Radu Demetrescu a pierdut definitiv procesul de incompatibilitate

  de Special Arad | 12 iunie 2019, 5:14 PM | Sebiş | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: primariasebis.ro)

  Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș a pierdut la începutul anului trecut procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI) și a fost declarat, irevocabil, incompatibil cu funcția de primar. Interimatul în fotoliul de primar a fost ocupat atunci de viceprimarul Radu Demetrescu. Se pare că și acesta pierde acum funcția, fiind în vizorul ANI încă din anul 2015. Acesta a atacat sentința în prima instanță, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a dat ieri verdictul: Radu Demetrescu este incompatibil cu funcția de viceprimar.

  „Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 17 iunie 2008, întrucât deține, simultan cu funcția de viceprimar, și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul DEMETRESCU RADU „FISH PROD” PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.” – se arată pe website-ul ANI, integritate.eu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.