miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Feieș, primarul Sebișului, își pierde funcția! Decizia Înaltei Curți este irevocabilă

  de Lucian Dănilă | 18 ianuarie 2018, 8:38 AM | Știri Arad | Topic special

  14

  Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș din județul Arad, a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate și este, irevocabil, incompatibil cu funcția de primar. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins miercuri recursul.

  În ultimii 28 de ani, Gheorghe Feieș a ocupat timp de 14 ani această funcție, el pierzând doar o dată alegerile, în anul 2000, astfel că nu a fost primar al Sebișului doar între anii 2000 și 2004. Deci, nu mai puțin de 24 de ani de primar se încheie după o decizie dată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

  Feieș este cunoscut pentru faptul că de mai bine de două decenii promite un aeroport la Sebiș, dar și pentru implicarea – fără prea mult succes – în conducerea echipei de fotbal Național sebiș, o grupare în care s-a investit foarte mulți bani și care de ani de zile luptă pentru promovarea în Liga a 2-a, dar fără vreo reușită.

  Agenția Națională de Integritate (ANI) a dat publicității în luna mai a anului 2014, faptul că „Gheorghe Petru Feies, primar al orașului Sebiș, județul Arad, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 – 22 aprilie 2013, întrucât a deținut și funcția de administrator al unei societăți comerciale.”

  Iată decizia ÎCCJ:

  Complet de judecată: Completul nr.6-NCPC

  Numărul documentului de soluționare: 45/2018

  Data documentului de soluționare: 17.01.2018

  Tipul documentului de soluționare: Hotarâre

  Soluție: Respingere recurs – Nefondat

  Detalii soluţie: D E C I Z I A nr. 45.  Respinge recursul declarat de reclamantul Feieş Gheorghe Petru împotriva sentinţei civile nr. 234 din 25 septembrie 2014 pronunţate de Curtea de Apel Timişoara – Secţia contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 17 ianuarie 2018.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 24 de ani ca si primar a fost destul,trebuie sa stii cand sa te retragi sa o faci in glorie,nu sa te faci de toata jena la final..:),ba mai mult il vrea pe fiul cel mic Mostenitor de parca Sebisul este Regat,Niciodata…Dinastia Feies s.a TERMINAT!!!!PRIM SECRETAR MEMBRU AL PARTIDULUI COMUNIST ROMAN ACESTA ESTE ADEVARATUL FEIES,TRASEIST POLITIC,CURVA POLITICA A FOST IN TOATE PARTIDELE UNDE A IESIT BANUL IN INTERES PERSONAL HOP SI EL 🙂

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. A vandut tot ce se putea vinde in Sebis,numai avem nimic…avem echipa de fotbal….miercuri seara a fost la stadion in sedinta cu toti sa ii asigure ca nu se schimba nimic..Fotbalul merge inainte..:)biroul de presa de la barul lui IOAN MUSCA functioneaza,Ioan Musca directorul casei de cultura al orasului Sebis pt cei care nu stiu…Feies ti.ai adunat toate gunoaiele in jurul tau si vei murii printre gunoaie iti meriti soarta!
   intre Feies,Iliescu,Nastase,Dragnea nu este nici o diferenta….Comunisti Imputiti!!!!ai pavat tot orasul praf in ochi la cetatenii orasului….

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. posibili candidati….Meches,Zbarcea,Pele,Demetrescu,Feies Mic…pai ce facem schimbam pe dracu cu tataso?Desteptarea lume….Onica copilul de casa a lui Feies….sa nu uitam de Gelu Groza care in nebunia lui mai are si dreptate…Gelu Groza care pe vremuri a fost profesor la Licel Sebis angajat tot de Feies ,va dati seama ca intre Feies si Groza nu este nici o diferenta..:)))

   +2 voturi
   +1
   -1
   • Pt „domnul ” care își spune Gelossssss,dacă erai bărbat ii spuneai lucrurile astea in fata,dacă erai mai competent decât Feieș candidai si lumea te alegea pe tine ,dacă erai om adevărat îți dădeai numele cum le-ai dat numele oamenilor pe care i-ai enumerat,dar tu nu esti om,sa lovești un om când crezi tu ca e picat e josniccccc,dar te anunț ca nu se va întâmpla ceea ce ți-ai dori tu,Feieș este si va rămâne puternic fiindcă la votat 80% din populația Sebisului si la votat pt ca a făcut ceva in orașul asta,drumuri asfaltate,spital modern,primărie superba,casa de cultura la fel ,stadion ,locuri de munca ,stație de salvare,Smurd ………dacă ești om ii spui ce ai de spus in fata ,dacă te crezi mai bun ,mai competent ,candidează si lumea te va vota pe tine,deși m-a îndoiesc ca s-ar întâmpla așa ceva ,înainte sa jignește alți oameni pt ca in mintea ta nu au făcut nimic așteptam sa ne spui ce ai realizat tu pana acum ………

    +4 voturi
    +1
    -1
  4. Dle. Gelossss, de ce nu ai taria de caracter sa spui cine ești? Dl. Feies este și va fi primarul Sebișului pentru ca iubește orașul și este dedicat oamenilor. A fost votat de marea majoritate și va fi votat și de acum. Te ascunzi sub anonimat sa jignești și să lovești în oameni pe care poate nici nu.i cunoști.
   Oricum vad că nimeni nu e pe placul dumneavoastră. Poate ne spuneți cine sunteți sa vedem daca sunteți mai bun să ne conduceți.

   +1 voturi
   +1
   -1
  5. Serios …cei de mai sus nu isi lasa numele…tocmai pentru ca exista cateii lui Feies…gen voi! Si serios nu e adevarat ce spun ei? Daca iti arat eu o fotografie in care cele doua asistente mai sus numite erau calari pe Feies in tribuna stadionului…si ii faceau masaj..el vizionand meciul??? Am vazut cu ochii mei…poza am facut-o personal…scarbita fiind de lipsa de decenta pe care o aveau 2 cadre medicale si un edil. In tribuna se aflau vre-o 50 de persoane ..cel putin. Asa ca…mai pupincuristilor….sictir.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.