miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  După ce și-a amenințat tatăl că îl va ucide dându-i foc la casă, arădeanul a fost arestat și i s-a întcomit un dosar penal

  de Special Arad | 9 septembrie 2020, 12:07 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În dimineața zilei de 8 septembrie a.c., un bărbat de 50 de ani, din Iacobini, și-a amenințat tatăl că îi dă foc la casă și îl omoară, fiind emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru amenințare.
  La scurt timp îndepărtarea celui în cauză din imobil, acesta a revenit, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu, prin care îi era interzisă contactarea sub orice formă a victimei. Pe numele acestuia a fost întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.
  În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.