vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Doi tineri arădeni, bătuți și amenințați cu moartea de către viceprimarul din Arieșeni

  de - | 26 decembrie 2019, 1:15 PM | Regional

  0

  Un scandal ”condimentat” cu lovituri de bâtă, pietre şi ameninţări cu moartea s-a derulat în ziua de Crăciun, la Arieşeni, comuna turistică din Apuseni. Doi tineri şi prietenele lor, care se plimbau cu ATV-ul, susţin că au fost atacaţi de mai multe persoane după ce ar fi ajuns pe terenul viceprimarului comunei.

  Unul dintre tinerii atacaţi, Emil Pustea, a publicat pe reţeaua Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacaţi şi a dat detalii despre cum s-a produs agresiunea.   „Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele ataşate filmărilor.   Băiatul a afirmat că atât el, cât şi fratele său au ajuns la spital în urma atacului violent. ”Ţin să menţionez atât sechestrare, ameninţare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele şi pumnii) şi cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leşina iubiţii unor fete şi a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic, te poţi crede cine vrei, dar nu uita că eşti un om!”, a mai scris tânărul pe Instagram.

  Mai multe detalii pe adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.