Bătaie și amenințări cu moartea la Curtici

  de Special Arad | 29 aprilie 2020, 12:11 PM | Curtici | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii orașului Curtici au emis, ieri, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 54 ani, din Curtici, care ar fi pătruns fără drept în locuința mamei sale, unde, atât pe ea cât și pe o nepoată a victimei, le-ar fi agresat fizic și amenințat cu moartea.

  De asemenea, menționăm că un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii din Vladimirescu pe numele unui bărbat de 66 de ani, cetățean german cu reședința în localitate, care și-ar fi amenințat concubina cu acte de violență.

  În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.