luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După ce a devenit mămică, Anne Marie Părău a revenit în lotul campioanei Sepsi Sf. Gheorghe

  de Dan Lazăr | 27 iulie 2022, 8:28 AM | Sport

  0

  Baschetbalista Ane Marie Godri Părău, lansată în baschetul de mare performanță de BC ICIM Arad, revine în lotul campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe, la vârsta de 38 de ani.

  Baschetbalista a întrerupt activitatea de performanţă în mai 2021, pentru a da naştere unei fetiţe, iar acum a decis să revină în lotul campioanei.

  Cu Sepsi, Anemarie a cucerit cinci titluri naţionale şi şase Cupe ale României şi va bifa al 8-lea sezon în tricoul alb-verde. Ea a jucat în 252 de meciuri pentru Sepsi în competiţiile interne şi în cupele europene. „Bine ai venit, îţi dorim un sezon fantastic!”, a transmis campioana Sepsi, care în sezonul 2022-2023 va juca şi în preliminariile Euroligii.

  Părău – sportivă descoperită de antrenorul emerit Constantin Wünsch – este născută la Timișoara, pe 8 martie 1984, fiind pe jumătate nigeriancă, după tată. A debutat la BC ICIM Arad, în sezonul 1999-2000, iar după o perioadă petrecută la Sportul Studențesc București, s-a transferat în Belgia, la Dexia Namur, formație pentru care a jucat în Euroligă. Ea a mai evoluat pentru Saint Jacques Sport Reims (Franța), Elizur Ramla (Israel), CSM Târgoviște, CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.