Anne Marie Părău rămâne și ea la campioana Sepsi. În schimb, Ildiko Nagy ar putea reveni la Arad

  de Dan Lazăr | 8 iulie 2020, 8:16 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Una dintre baschetbalistele care a scris istorie sub culorile Aradului, timișoreanca Annemarie Gödri-Părău (36 de ani) a semnat pentru încă un sezon cu echipa campioană Sepsi Sf. Gheorghe.

  „Faptul că am rămas la Sepsi-SIC a fost cea mai ușoară decizie pe care am luat-o până acum în cariera mea deoarece asta mi-am dorit, aici sunt acasă. Noul sezon îl începem cu dorința de a câștiga titlul mai ales pentru că sezonul trecut nu am fost declarate campioane cu toate că ne-am clasat pe primul loc, și cu un rezultat cât mai bun în Europa. Îmi plac fanii care sunt extraordinari, profesionalismul întregului staff de la antrenori, manager, președinte, kinetoterapeut și bineînțeles faptul că avem toate condițiile aici. Oamenii sunt calzi și înțelegători și îmi place orașul deoarece este mic, curat și cochet. Sunt cei mai tari fani pe care i-am avut în întreaga mea carieră, îi așteptam să fie alături de noi să câștigăm împreună titlul, Cupa României și să obținem un rezultat cât mai bun în competițiile internaționale”, afirmă sportiva lansată în marea performanță de antrenorul emerit Constantin Wünsch.

  Părău, aflată pentru al șaptelea sezon consecutiv la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, este născută la Timișoara, pe 8 martie 1984, fiind pe jumătate nigeriancă, după tată. A debutat la BC ICIM Arad, în sezonul 1999-2000, iar după o perioadă petrecută la Sportul Studențesc București, s-a transferat în Belgia, la Dexia Namur, formație pentru care a jucat în Euroligă. Ea a mai evoluat pentru Saint Jacques Sport Reims (Franța), Elizur Ramla (Israel), CSM Târgoviște, CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia.

  Mandache, da, Nagy, în așteptare

  Gruparea din Covasna a anunțat, la începutul acestei luni, mai multe prelungiri de contract (Rebecca Tobin, Renata Kovacs, Jovana Pasic – în trecut legitimată la Arad -, Ștefania Cătinean, Nikolett Orban, Ioana Ghizilă și arădeanca Andra Mandache), pe listă neapărând însă numele mureșencei Ildiko Mârne-Nagy, care, se pare, va reveni la FCC Baschet Arad, din sezonul viitor.

  8 titluri de campioană a României, dar și un trofeu național în Belgia, are Annemarie Părău în palmares.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.