După atentatul terorist la concertul ei, Ariana Grande a revenit în Manchester cu un eveniment caritabil. S-a strâns o sumă-record pentru victime

  de - | 5 iunie 2017, 1:31 PM | Monden | Video

  0

  Peste 10 milioane de lire au fost adunate prin concertul caritabil al Arianei Grande, „One Love Manchester”, organizat duminică în oraşul britanic, pentru a ajuta victimele atentatului din 22 mai, de la Manchester Arena. Banii vor merge către Fondul de Urgenţă „We Love Manchester”, scrie Vocea.biz.

  Ariana Grande a organizat duminică seara un eveniment de proporţii, pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din oraşul Manchester, pentru a strânge fonduri cu care vor fi ajutați cei afectaţi de atacul terorist de la Manchester, în urma căruia 22 de oameni au murit și peste 100 au fost răniţi.

  Suma a fost strânsă prin vânzarea biletelor, produse promoţionale şi alte donaţii, 2 milioane de lire provenind doar din donaţiile prin SMS în Marea Britanie, linia telefonică fiind deschisă în timpul celor trei ore de concert.

  Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani a urcat pe scenă alături de trupe şi cântăreţi precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams şi Little Mix, fanii fiind surprinşi şi de apariţia-surpriză a fostului solist al trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher. Înainte de a cânta ultima sa melodie din seara concertului, Gallagher a declarat: „Vreau să dedicat acest cântec frumoşilor oameni care au fost ucişi sau răniţi în atacul terorist din Manchester”.

  La eveniment au participat 50.000 de oameni, printre aceştia numărându-se şi mulţi dintre fanii care au participat la concertul Arianei Grande când s-a petrecut atacul terorist.

  În plus, Ariana a relansat melodia sa hit „One Last Time” pe iTunes, pentru a colecta din nou fonduri pentru organizaţia caritabilă Fondul de Urgenţă „We Love Manchester”, creat cu ajutorul Crucii Roşii din Marea Britanie. Ariana Grande a ţinut un discurs emoţionant în cadrul concertului de duminică, adresându-se şi mulţumind publicului pentru că este „remediul de care lumea are nevoie în aceste momente”.

  Vedeta, care s-a luptat cu lacrimile mare parte a evenimentului, a vorbit şi despre momentul în care s-a întâlnit cu mama adolescentei de 15 ani, Olivia Campbell, care a fost ucisă în atacul terorist, spunând că a modificat întreaga listă de cântece a serii pentru a respecta dorinţa tinerei fete. „Vreau să vă mărturisesc că am avut plăcerea de a mă întâlni cu mama Oliviei Campbell acum câteva zile. Cum am făcut cunoştinţă cu ea, am început să plâng şi am îmbrăţişat-o, şi i-am spus că ar trebui să mă opresc din plâns pentru că Olivia nu şi-ar dori acest lucru. Apoi mi-a spus că Olivia şi-ar fi dorit să audă hiturile. Asta înseamnă că aveam un spectacol planificat într-un mod cu totul diferit şi ieri am avut o repetiţie în care am schimbat totul, iar această seară a fost atât de senină şi plină de iubire şi energie. Vreau să vă mulţumesc pentru asta”, a spus Ariana Grande.

  În timpul concertului de duminică, Coldplay şi Ariana Grande au cântat o reinterpretare a melodiei trupei Oasis “Don’t Look Back In Anger”. Ariana s-a alăturat trupei şi a cântat anumite versuri din melodie, în timp ce Chris Martin i-a spus că este timpul ca oamenii din Manchester să cânte pentru ea. În timpul serii, Ariana Grande a cântat şi alături de trupa Black Eyed Peas melodia-hit „Where Is The Love?”, iar Miley Cyrus s-a alăturat pentru a interpreta o versiune a trupei Crowded House “Don’t Dream It’s Over”.

  Sursa: Vocea.biz

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.