Daily Mail: Explozia de la Manchester, „prezisă” pe Twitter cu 4 ore înainte de producere

  de - | 23 mai 2017, 10:16 AM | Internaţional

  0

  Publicația Daily Mail scrie, în ediția sa online, că pe un cont al rețelei de microblogging Twitter o postare ”prezicea” explozia din orașul englez Manchester, de la finalul concertului Ariana Grande, cu 4 ore înainte de producerea acesteia, potrivit Europa FM.

  În mesaj, alături de întrebarea „Ați uitat de amenințarea noastră?” apar hashtag-urile #ISLAMICSTATE, # ManchesterArena, #UK și #British.

  Deflagrația, care a zguduit sala unde cântăreața americană Ariana Grande susținea un concert, a ucis 19 persoane și a rănit peste 50.

  Premierul britanic Theresa May a anunţat că Poliţia tratează incidentul de la Manchester Arena ca pe un „atac terorist îngrozitor”.

  Deocamdată, nimeni nu a revendicat actul criminal.

  Daily Mail notează că susținătorii grupării jihadiste Stat Islamic au salutat, peste noapte, atacul.

  40AE6C3200000578-0-A_Twitter_account_which_was_unverified_posted_this_hours_before_-a-4_149551039882340AE6C3B00000578-0-The_Twitter_account_also_posted_this_picture_of_the_ISIS_flag_wi-a-1_1495510398663

  Sursa: Daily Mail

  Sursa: Twitter / Daily Mail

  Sursa: Twitter / Daily Mail

  Sursa: Twitter / Daily Mail

  Pe reţelele de socializare sunt numeroase apeluri, însoţite de fotografii, ale celor care îşi caută rudele sau cunoscuţii.

  Facebook a activat opţiunea „safety check”, astfel încât cei care s-au aflat la concertul Arianei Grande sau în zona arenei să poată anunţa că sunt în siguranţă.

  Cu o capacitate de 21.000 de locuri, Manchester Arena este cea mai mare sală de concerte din Europa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.