După aproape o lună de absență, dictatorul Kim Jong Un și-a făcut apariția în public

  de - | 16 februarie 2020, 4:36 PM | Internaţional

  0

  Liderul nord-coreean Kim Jong Un a apărut în public duminică, după trei săptămâni de absenţă, vizitând mausoleul din Phenian unde se află corpurile îmbălsămate ale tatălui şi bunicului săi, potrivit presei oficiale de la Phenian, transmite HotNews, citând Agerpres.

  Kim Jong Un a făcut vizita la mausoleu în ziua în care tatăl său, Kim Jong Il, decedat în 2011, ar fi împlinit 78 de ani.

  Dispariţia temporară a lui Kim Jong Un din viaţa publică a sporit în Coreea de Sud speculaţiile conform cărora el ar fi contractat noul coronavirus apărut în China şi care s-a răspândit mai ales în Asia.

  Deocamdată nu au fost raportate cazuri de coronavirus în Coreea de Nord, care şi-a închis frontiera terestră cu China.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.