joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După ani întregi de speculații, acum e oficial: Vodafone este interesată de UPC

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 4:41 AM | Business

  0

  „O posibilă achizitie a Liberty Global,  (compania care detine UPC România si Focus Sat -n.r.), este demnă de luat în considerare, dar cu un “preț corect”. Este declaraţia făcută de CEO-ul Vodafone Group, Vittorio Colao, intr-un interviu pentru Bloomberg.

  Şeful de la Vodafone, al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume, a facut declaratia la o conferință organizată de Goldman Sachs Group Inc în New York.

  Zvonurile privind interesul Vodafone dateaza inca de acum doi ani, cand compania a achizitionat mai mulţi furnizori de cablu și de internet din Germania și Spania, pentru a contracara diminuarea veniturilor obtinute din servicii wireless.

  Potrivit Bloomberg, achizitiile au pus presiune asupra Liberty Global, care detine afaceri in piețele europene in care activeaza si Vodafone, inclusiv in Germania, Marea Britanie și Olanda.

  Mai multe detalii aflaţi de pe GadgetReport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.