vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În sfârșit, gata cu Mynele TV! Cristi Burci a preluat postul și-l va transforma într-un post pentru tineri

  de Special Arad | 9 decembrie 2014, 2:31 PM | Naţional

  0

  Jumătate din canalul Mynele TV a fost preluată de Cristian Burci. Totodată, companiile lui Burci se vor ocupa de managementul postului TV și de partea operațională a canalului, potrivit Pagina de Media.

  În prezent un post de manele, Mynele TV va fi transformat radical, cu ajutorul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, al Școlii de Televiziune Junior și al Școlii Naționale de Folclor, proiecte coordonate de Vlad Ionescu. Astfel, actualul canal Mynele TV va fi o televiziune pentru tineri, dar cu un totul alt profil muzical și cu un nume nou, care nu a fost încă stabilit.

  Trasformările se vor produce după după formalitățile legale și avizul CNA.

  Managementul stației va fi asigurat de Vlad Ionescu (Școala de Televiziune). De altfel, studiourile postului vor fi la Școala de Televiziune Tudor Vornicu.

  În grilă vor fi emisiuni de știri și programe realizate de cursanții Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, dar și ai Școlii de Televiziune Junior (pentru copii) și spectacole ale Școlii Naționale de Folclor.

  După toate formalitățile cerute de CNA, postul ar urma să funcționeze în noua formulă din primăvara anului viitor.

  Postul Mynele TV a obținut licența de la CNA în toamna anului 2007. Era deținut, în proporții egale, de către Costi Ioniță și Corina Boabeș. Într-o primă fază, Costi Ioniță i-a cedat Corinei Boabeș acțiunile acțiunile pe care le deținea. UIterior, o companie a lui Cristi Burci a preluat jumătate din televiziune, dar și managementul acesteia. Corina Boabeș este acționar și la compania SimPlus.

  Mynele TV este distribuit pe UPC și pe majoritatea rețelelor de cablu, mai puțin RCS.

  Cristi  Burci deține Prima TV, trustul Adevărul Holding, controlează grupul International Railway Systems (care este și cea mai mare afacere a sa, având o cotă de piață de 3% din producția mondială de vagoane, lider european al sectorului), companiile din industria feroviară Astra Vagoane Arad, Meva Turnu-Severin, Romvag Caracal, compania de transport pe cale ferată Servtrans, precum și compania de trade marketing Cupon Pro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.