După al doilea tur de vot, Meleșcanu a fost ales președinte al Senatului

  de - | 10 septembrie 2019, 6:14 PM | Politikos

  0

  Teodor Meleșcanu a fost ales președinte al Senatului, însă abia după al doilea tur de voturi, scrie digi24.ro. A obținut 73 de voturi. Contracandidata sa, Alina Gorghiu, a obținut 59 de voturi. Au fost, de asemenea, două voturi nule.

  Potrivit stiripesurse.ro, propunerea PSD pentru preşedinţia Senatului, Teodor Meleşcanu, a obţinut cele mai multe voturi și la primul tur, 67, însă i-a lipsit un singur vot pentru a obţine mandatul, în condiţiile în care au fost 134 de voturi exprimate.

  Gorghiu (PNL) a obţinut 49 de voturi în primul tur, iar candidatul ALDE, Ion Popa, 13 voturi. Cinci voturi au fost anulate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.