sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Din 1 iunie avem voie la plajă, cu anumite condiții, dar va fi interzis în bazine sau piscine

  de Special Arad | 29 mai 2020, 6:24 PM | Coronavirus | Naţional

  5

  Prezent vineri în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, ministrul de interne a făcut mai multe declarații de presă, răspânzând totodată întrebărilor jurnaliștilor prezenți.

  Una dintre întrebările ziariștilor s-a referit la măsura potrivit căreia, după 1 iunie, deși România se va afla în continuare în Stare de Alertă, românii vor putea ieși la plajă, cu condiția să respecte anumite reguli. Mai exact, întrebarea făcea referire la faptul că lucrurile nu sunt suficient de clare în privința acestei măsuri. Adică vom putea merge la plajă de la 1 iunie, dar vom putea și să facem baie sau să înotăm în bazine?

  Răspunsul lui Marcel Vela a fost unul cât se poate de clar. Adică nu vom avea voie să facem baie în bazine. Totuși, acest lucru

  „În bazinele descoperite sau acoperite, sau în piscine, sunt interzise activitățile de la 1 iunie. Dacă situația epidemiologică și statistica medicală vor de bun augur, după analizele făcute de specialiști înainte de 15 iunie, evident că se poate lua în calcul și această posibilitate. Dar, de luni, nu este deschisă activitatea ștrandurilor, piscinelor, bazinelor sub nicio formă”, a explicat ministrul de Interne.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asa e cand dai cu presupusu’ fara sa ai cele mai elementare notiuni de virusologie, epidemiologie, medicina in general. Patognomonic pentru Romania noastra. Incompetenta ridicata la rang de virtute. Bey Vela ti-a spus cineva ca esti ministru de interne si nu de sanatate? Stai jos! Nota 3!

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Am citit acest paragraf de 7 ori si tot nu am reusit sa ii patrund logica. O fi avand Vela limba de lemn , dar nici cu redactorul nu mi rusine….Iata paragaraful:
   „Răspunsul lui Marcel Vela a fost unul cât se poate de clar. Adică nu vom avea voie să facem baie în bazine. Totuși, acest lucru

   „În bazinele descoperite sau acoperite, sau în piscine, sunt interzise activitățile de la 1 iunie. Dacă situația epidemiologică și statistica medicală vor de bun augur, după analizele făcute de specialiști înainte de 15 iunie, evident că se poate lua în calcul și această posibilitate. Dar, de luni, nu este deschisă activitatea ștrandurilor, piscinelor, bazinelor sub nicio formă”, a explicat ministrul de Interne.”

   Special Arad , ma lamuriti si pa mine? 😀 😀 😀

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.