sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Drumul Zerind-Vărșand urmează să fie modernizat. Acesta va facilita accesul locuitorilor din zonă către autostrada din Ungaria

  de Special Arad | 8 iulie 2021, 3:18 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Proiectul de modernizare a drumului care face legătura între Zerind și Vărșand include și un pod peste Crișul Alb. Consiliul Județean Arad anunță că au început lucrările de „Elaborare a documentației de avizare a lucrărilor de investiții” (faza DALI) pentru modernizarea drumului județean Zerind-Vărșand.

  „În ultimii patru ani am modernizat peste 450 de kilometri de drumuri județene și continuăm investițiile în zonele care până acum au fost mai neglijate și care vor crea legături noi cu județele limitrofe. Drumul Zerind-Vărșand va facilita accesul locuitorilor din zonă către autostrada M4 din Ungaria. În strategia de mobilitate a Consiliului Județean drumurile transfrontaliere sunt foarte importante pentru că ele contribuie la deplasarea forței de muncă înspre zonele industriale din județul Arad. Raportându-ne strict la drumul Zerind-Vărșand, aici am prevăzut și refacerea podului peste Criș și asfaltarea unor tronsoane de drum de pământ care vor scurta accesul spre vamă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
  Drumul județean Zerind-Vărșand, în lungime de 16 kilometri, a fost cuprins în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru a fi finanțat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.