duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dr. Cătălin Hreniuc este noul director medical la Spitalul Județean Arad

  de Mihai Todoca | 6 decembrie 2021, 11:16 AM | Administraţie | Topic special

  4

  În conferința de presă de azi susținută de conducerea SCJU se anunță schimbarea directorului medical. Noul director medical va fi cel care în trecut a coordonat spitalul de campanie la „Expo”, adică Dr. Cătălin Hreniuc, medic șef al Secției de Neurologie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Astfel acesta va prelua funcția de la dr. Lenuța Timiş, aceasta fiind în funcție doar ca director interimar.

  Acesta a devenit medic de medicină generală în 2012, an în care a devenit și asistent universitar la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, având activități didactice cu studenții la secția de neurologie, după care din 2013 a devenit medic rezident neurolog la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar din 2017 devine medic specialist neurolog, activând până în prezent la secția respectivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde este medic șef.

  Dr. Lenuța Timiș, după peste 7 luni de mandat, revine pe poziția de medic epidemiolog.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.