Două succese pentru arădeni în Liga 2 de futsal. Șimăndanii au câștigat, la Deva, cu echipe din Mureș și Dolj

  de Dan Lazăr | 6 December 2021, 7:35 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Două victorii în cele trei meciuri susținute în cadrul turneului de la Deva au obținut fotbaliștii de la Șoimii Șimand în cadrul seriei Vest a CN Liga 2 de futsal seniori.

  Duminică, arădenii au dispus cu scorul de 14-9 (7-5) de Metropolitan Ișalnița, Ciornei fiind golgheterul „șoimilor” cu 5 reușite, Buruiană reușind „tripla”, Mărcuș și Ardelean, „dubla”, iar Gherheș și portarul Stejar au marcat și ei câte un gol.

  În primele două jocuri de sub Cetatea Devei, Șimandul a învins pe CSM Tg. Mureș, scor 7-4 (1-1), – goluri: Pirtea (3), Ciornei (2), Mărcuș (1) și Sechel (1) – și a cedat cu West Deva, scor 8-10 (4-4) – goluri: Mărcuș (2), Pirtea (2), Ciornei (2), Ardelean (1) și Dagău (1).

  Lotul deplasat la Deva a fost format din: Alex Stejar, Andrei Dagău, Ioan Gherheș, Alin Ciornei și George Pirtea, pe parcursul meciului de pe bancă mai venind: Darius Ardelean, Orlando Roza, Daniel Mărcuș, Dumitru Buruiană, Dominic Cheța, Daniel Tomuța, Andrei Sechel și Florin Năstase.

  După două turnee, din cele patru programate, Șoimii Șimand ocupă locul secund în clasament, cu 10 puncte, la opt de liderul din Deva.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.