Update Două incendii în aceeași dimineață, la Macea și la Adea

  de Andreea Daniela B. | 16 ianuarie 2021, 12:08 PM | Știri Arad

  0

  Ziua de azi, 16 ianuarie 2021, a început foarte rău pentru două familii cărora le-a luat foc casa. Este vorba despre un incendiu în Macea și altul la Adea, un sat în comuna Sintea Mare . Apelurile la 112 au venit aproape simultan, pompierii plecând în misiuni cu mai multe echipaje pentru stingere. La Macea au intervenit cei din Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj de stingere iar la Adea Detașamentul de Pompieri Ineu și Garda de Intervenție Chișineu Criș cu un echipaj de stingere.

  Din fericire nu au existat victime la niciunul dintre incendii.

  UPDATE  Ambele incendii au fost stinse până la ora 12.20. În ambele cazuri pagubele sunt minime pentru că au reușit să ardă doar porțiuni între 20 și 30 mp de acoperis, lângă horn.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.