joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Două case au luat foc în același timp, la Gurahonț și Șimand

  de Andreea Daniela B. | 21 ianuarie 2021, 12:54 PM | Știri Arad

  0

  (foto: fotografie cu rol ilustrativ)

  Două încendii au loc chiar în aceste momente, în două locuri diferite. Mai exact, o casă a luat foc la Gurahonț, iar 8 minute mai târziu a luat foc și a doua locuință, de data aceasta în Șimand. 

  La incendiu din comuna Gurahonț intervine Garda nr.2 Gurahonț din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș cu un echipaj de stingere și un echipaj SMURD. Cât despre cel de-al doilea incendiul, la casă din Șiman intervine Garda nr.2 de intervenție Chișineu Criș din cadrul Detașamentului Ineu, cu un echipaj de stingere. Nu au fost înregistrate victime în niciunul dintre incendii.

  Update  Incendiul de la Gurahonț este stins. A ars un boiler electric din baie și s-a degradat mobilierul. Echipajul de stingere a reușit localizarea, limitarea și stingerea incendiului fără ca acesta să se propage la celelalte camere ale casei.

  Update 2  Incendiul de la Șimand a fost lichidat în jurul orei 14:45. A ars aproximativ 40 mp acoperiș, planșeul din lemn și s-au degradat bunurile din 2 camere. Intervenția rapidă a echipajului de la Chișineu Criș a fost decisivă. Incendiul nu s-a propagat la alte încăperi și nici nu a distrus întreg acoperișul.

  Revenim cu mai multe informații.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.