Octavian Berceanu, dat afară de la șefia Gărzii Naționale de Mediu: „Mulțumesc colegilor că au produs cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani”

  de Special Arad | 20 September 2021, 3:53 PM | Politikos

  0

  Octavian Berceanu (USR PLUS) a fost demis din funcția de şef al Gărzii de Mediu, printr-o decizoe semnată de premierul Cîțu.

  „Mulțumesc colegilor din GNM pentru că au produs, in 6 luni cat am lucrat impreuna, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Garzii Nationale de Mediu.

  Sper ca săptămâna viitoare colegii din GNM sa beneficieze de ajustarea echitabila a veniturilor, lucru pentru care am luptat impreuna cu ministrul Tánczos Barna si căruia ii mulțumesc pentru spiritul de echipa”, a transmis acesta pe pagina sa de Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.