Dosar penal după o postare pe Facebook. S-au lăudat cu o armă și s-au trezit cu poliția la ușă

  de Andreea Daniela B. | 7 January 2022, 8:52 AM | Naţional

  0

  Unii tind să ducă distracțiile la extrem și chiar să se laude cu faptele lor. Așa, un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a gândit să se posteze pe Facebook cu o armă, lucru care i-a făcut pe polițiști să îi bată la ușă.

  Conform Poliției Române, tânărul din imagine, a făcut o postare în mediul online în timp ce ținea o armă în mână, însoțit fiind de un alt bărbat. Văzând toate acestea, polițiștii din Vrancea l-au „vizitat” ieri dimineață.

  În urma verificărilor, polițiștii au cinstatat că la începutul anului, bărbatului i-a fost încredințată arma de către deținător. Pentru asta, deținătorul a fost „premiat” cu amendă de 5.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 295/2004R. Mai mult, polițiștii au dispus și măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire arme.

  De asemenea, arma și muniția aferentă au fost confiscate, iar bărbatul în cauză s-a ales cu un dosar penal privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.