„Don Quijote de la Ștrandul Neptun”, beat și călare pe scaun cu rotile, s-a enervat și a spart o „bestie” de mașină | Foto

  de Tudor Bogdan | 13 August 2019, 7:43 PM | Strada

  0

  Un bărbat cu handicap locomotor s-a enervat atât de tare pe o mașină, încât a văzut negru în fața ochilor și a început să o lovească cu o cârjă pe post de sabie. Mărul discordiei a fost faptul că nu i s-a acordat prioritate pe aleea principală de pe Ștrandul Neptun spre parcare… cel puțin așa susține agresorul. Martorii spun însă altceva, precum și faptul că acest „Don Quijote” era puțin „lovit” de influența băuturilor alcoolice.

  În jurul orei 19, bărbatul în scaun cu rotile a vrut să vireze înspre parcarea din mijlocul Ștrandului, chiar atunci când la intersecție se afla o mașină Audi. Deși martorii oculari spun că bărbatul în scaun cu rotile ar fi avut loc de mașină, acesta s-a enervat și a început să-l înjure pe șoferul mașinii. Șoferul a vrut inițial să-și continue drumul, dar tocmai atunci i-a blocat calea de acces o altă mașină, dinspre parcare.

  Văzând că nimeni nu se mișcă, omul în scaun cu rotile a ridicat cârja și a început să lovească mașina Audi, până a rupt cârja.

  Între timp, masina care blocase calea de acces a plecat, iar șoferul autoturismului Audi a ieșit să-l imobilizeze pe agresorul „Don Quijote”, până când la fața locului a ajuns un echipaj al Poliției, chemat de către un martor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.