miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu în echipa Delta Force: „Dănuț dragă, ai fost pentru noi ca un frate. O să ne lipsești enorm!”

  de Special Arad | 23 februarie 2023, 2:58 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Delta Force / Facebook)

  Colegii din echipa de robotică Delta Force ai lui Dănuț Tol, tânărul arădean care și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier la Timișoara, își exprimă șocul și adânca durere într-o postare pe pagina Facebook „Delta Force”.

  „Fulgerător și nedrept, Dănuț Tol, prietenul și colegul nostru, a plecat dintre noi. Încă nu putem să ne dăm seama cum s-a putut întâmpla așa ceva. Avea doar 19 ani și lumea în față. Avea planuri mari, să termine facultatea, să devină un constructor celebru de roboți. Am fost împreună în numeroase competiții, am câștigat premii importante. Toate s-au sfârșit brusc. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă, pentru a-l convoca la echipă, nu îi vom mai putea spune să vină să ne ajute când dăm de greu. Dănuț dragă, ai fost pentru noi ca un frate, iar o parte din tine ne va fi veșnic alături. Ne vom aminti cu drag de energia și optimismul tău, de încurajările pe care le aveai tot timpul pentru fiecare dintre noi. O să ne lipsești enorm! De azi înainte vei fi în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată! Drum lin, într-o lume mai bună, în care să poți construi și proiecta roboți!” – este postarea de Facebook a echipei.

  Dănuț Tol (19 ani) a devenit campion mondial la robotică cu echipa Delta Force la Campionatul Mondial „First Tech Challenge” din Houston (Texas, SUA) în primăvara anului trecut și a participat, alături de colegii lui de echipă, și la concursul Maryland Tech Invitational din SUA în anul 2021, unde Delta Force s-a clasat pe locul 10.

  Având deja mai multe succese înregistrate la competiții naționale și internaționale de robotică, cu o lună înainte ca echipa Delta Force să devină campioană mondială, Dănuț Tol și colegii lui au fost premiați și la Arad, la Gala Elitelor Arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.