miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dănuț Tol, arădeanul de 19 ani care a fost campion mondial cu Delta Force, a murit în accidentul de la Timișoara

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2023, 10:41 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  O tragedie, una care nu poate fi vorbită, nu poate fi povestită, nu poate fi măsurată, s-a abătut aseară peste familia lui Gheorghe și Mariana Tol din comuna arădeană Aluniș. Întreaga comună este șocată de vestea că tânărul de doar 19 ani, Dănuț Tol, s-a stins din viață.

  Vestea a fost dată chiar de mama lui, Mariana, iar cei care o cunosc nu înțelegeau nimic pentru că Dănuț era acel model de copil perfect. Era tânăr, sănătos, foarte deștept, student la Timișoara după ce anul trecut a fost campion mondial, la robotică, cu echipa Delta Force!

  „Doamne, dar ce s-a întâmplat?”, iar răspunsul a venit sec: a murit în accidentul de la Timișoara….

  Click pe linkul de mai jos, cu echipa de robotică campioană mondială la Huston:

  Au scris istorie! Echipa arădeană Delta Force este campioană mondială la robotică!

  Trist, foarte trist că această familie și-a pierdut copilul în care au investit toată dragostea lor, că Aradul, că această lume a pierdut un tânăr care era în plin zbor, un tânăr care acum doar câteva luni cucerea lumea împreună cu colegii săi.

  Accidentul a avut loc în Piața Michelangelo din Timișoara. La volan era un băiat de 18 ani, care a pierdut controlul mașinii la intrarea în pasaj, s-a izbit de zidul interior și a fost proiectat apoi într-un camion care circula pe sens opus. Alături de Dănuț Tol și-a pierdut viața și o fată de aceeași vârstă.

  Dănuț a fost până în vara trecută elev la Liceul Național de Informatică din Arad, după care a plecat la Timișoara unde urma cursurile facultății de informatică.

  De asemenea, șoferul și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți. Salvatorii ajunși la fața locului s-au confruntat cu o imagine groaznică, mașina implicată în accident fiind distrusă aproape complet, după cum se vede și în filmarea unui martor”, scrie pressalert.ro.


  Sursa video: INFO TRAFIC JUD. TiMiS / Facebook

  Dumnezeu să te odihnească în pace, Dănuț Tol! Condoleanțe familiei Gheorghe și Mariana Tol. 

  •  Doliu în echipa Delta Force: „Dănuț dragă, ai fost pentru noi ca un frate. O să ne lipsești enorm!”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. R.i.p. Dănuț și tânăra nevinovată! 😥 Biete suflete

   Păcat că inconștiența părinților nu pot concepe că „mașină puternică + tinerețe = șanse mari de tragedie” (indiferent de cât de genial e tânărul/tânăra).
   .
   O mașină prea puternică sau motocicletă, îndeamnă la nebunii chiar și pe o „gloabă” bătrână ca mine, darămite pe un tânâr…
   .
   Părinți dragi, vă iubiți copiii?
   Luați-le mașini NORMALE ca să-și poată face treaba, NU BOLIZI SPECTACULOȘI !!!
   Vor avea timp toată viața să-si cumpere ei unul, după ce vor fi MAI CONȘTIENȚI DE RISCURILE IMENSE ale utilizării „hergheliilor” de cai-putere, în LOCURI NEADECVATE . În plus, pot omorâ sau schilodii pe alți nevinovați …😠
   .
   Lăsați „nielcoșagul” și fiți conștienți ca nu în numărul de cai-putere ale cadoului făcut copilului, se mâsoară dragostea părintescă !!!

   +18 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.