Doi viceprimari din județul Arad, declarați incompatibili de ANI

  Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a 30 de aleși locali din țară (șase primari, 11 viceprimari, 12 consilieri locali și un fost ales local). Dintre aceștia se află și doi viceprimari din județul Arad. 

  Este vorba despre viceprimarul comunei Șimand, Mircea Para, și viceprimarul comunei Iratoșu, Anton Florin Baniciu.

  Mircea Para se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 14 noiembrie 2013 întrucât deține simultan funcția de viceprimar al comunei Șimand, jud. Arad, și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul „PARA MIRCEA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ”, încălcând dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea 161/2003.

  Anton Florin Baniciu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 iunie 2012 – 14 martie 2014 întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar al comunei Iratoșu, Jud. Arad, și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul BANICIU ANTON FLORIN „CAMALEX” ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ, încălcând dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea 161/2003.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.