vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Doi șpăgari de la ISCTR s-au făcut de râs chiar în timpul flagrantului organizat de DGA! Cum au vrut să scape de bani

  de - | 23 iulie 2020, 12:43 PM | Naţional

  0

  Scene comice la un flagrant al DGA, unde din disperare, doi angajați ISCTR au încercat să scape de banii pe care îi primiseră șpagă. Cei doi au fost prinși în flagrant când luau mită 2.400 de lei de la administratorul unei firme. Flagrantul a fost organizat în urma unui apel la Linia anticorupție, conform Mediafax.

  Potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție, polițiștii din Capitală i-au prins în flagrant, miercuri, imediat după ce au primit suma de 2.400 lei, de la administratorul unei societăți comerciale. Banii le-au fost dați pentru a nu aplica măsurile legale asupra unui șofer din cadrul firmei pe care acesta o administrează, ca urmare a constatării unor abateri la legea transporturilor rutiere.

  Situația a fost sesizată de administratorul firmei, printr-un apel telefonic la linia Call Center anticorupție a DGA – 0800.806.806, care a spus că angajații ISCTR au pretins o sumă de bani în procent de 10% din cuantumul amenzii de 24.000 de lei, care trebuia aplicată conducătorului auto, după ce au constatat că autoutilitara pe care acesta o conducea avea anvelope uzate și îi lipsea o lampă de semnalizare.

  Potrivit unor informații neoficiale, cei doi angajați ai ISCTR efectuau controale pe raza centurii de nord a Capitalei, iar flagrantul s-a petrecut pe Șoseaua Chitilei, la intrarea în București, lângă mașina acestora. La momentul intervenției, cei doi au încercat să scape de bani aruncându-i pe geamul mașinii, conform acelorași surse.

  Funcționarii au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați joi Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă. Aceștia sunt acuzați de luare de mită.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.