miercuri, 24 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Doi bărbați au fost arestați la Timișoara. Aceștia sunt bănuiți de trafic de droguri de mare risc

  de Special Arad | 18 martie 2021, 1:44 PM | Regional

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Timișoara, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

  La data de 17 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

  Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, persoanele bănuite ar fi comercializat, stradal, droguri de mare risc, în scopul obținerii de bani.

  În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe pungi vidate și recipiente, care conțineau aproximativ 4 kilograme de cannabis și 17.300 de lei.

  2 bărbați, de 33 și 38 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, fiind reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

  Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

  Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

  La activități au participat și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.