sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dodean și colegele din naționala României sunt la un pas de Jocurile Olimpice!

  de Dan Lazăr | 23 ianuarie 2020, 8:09 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Debut perfect la turneul preolimpic de la Gondomar, arădeanca Daniela Dodean-Monteiro contribuind la două dintre succesele naționalei tricolore de tenis de masă. România a învins Italia cu 3-0, după o prestație demnă de statutul de campioană europeană.

  Perechea Samara/Dodean a trecut cu 3-0 (11-5, 11-6, 11-2) de cuplul Gaia Monfardini/Giorgia Piccolin, Szocs s-a impus cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-3) în meciul cu Debora Vivarelli, în timp ce Dodean a dispus de Giorgia Piccolin cu 3-0 (13-11, 11-4, 11-3).

  Vineri, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro și Irina Ciobanu, alături de antrenorul Viorel Filimon, vor juca finala celui de-al șaptelea tablou eliminatoriu, cu India. Victoria le va asigura prezența între cele 16 echipe olimpice, pentru arădeanca noastră fiind a patra prezenţă consecutivă sub cercurile olimpice.

  India a învins miercuri seara Suedia, dramatic, cu scorul de 3-2, revenind de la 1-2.

  La turneul din Portugalia, urmează emoții pentru naționala masculină a României, care va juca împotriva Slovaciei, joi, de la ora 18.00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.