Dodean și colegele din naționala României sunt la un pas de Jocurile Olimpice!

  de Dan Lazăr | 23 ianuarie 2020, 8:09 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Debut perfect la turneul preolimpic de la Gondomar, arădeanca Daniela Dodean-Monteiro contribuind la două dintre succesele naționalei tricolore de tenis de masă. România a învins Italia cu 3-0, după o prestație demnă de statutul de campioană europeană.

  Perechea Samara/Dodean a trecut cu 3-0 (11-5, 11-6, 11-2) de cuplul Gaia Monfardini/Giorgia Piccolin, Szocs s-a impus cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-3) în meciul cu Debora Vivarelli, în timp ce Dodean a dispus de Giorgia Piccolin cu 3-0 (13-11, 11-4, 11-3).

  Vineri, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro și Irina Ciobanu, alături de antrenorul Viorel Filimon, vor juca finala celui de-al șaptelea tablou eliminatoriu, cu India. Victoria le va asigura prezența între cele 16 echipe olimpice, pentru arădeanca noastră fiind a patra prezenţă consecutivă sub cercurile olimpice.

  India a învins miercuri seara Suedia, dramatic, cu scorul de 3-2, revenind de la 1-2.

  La turneul din Portugalia, urmează emoții pentru naționala masculină a României, care va juca împotriva Slovaciei, joi, de la ora 18.00

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.