marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Gheza Dodean, fost fotbalist arădean și tatăl sportivei Daniela Dodean, s-a stins din viață

  de Lucian Dănilă | 29 martie 2023, 3:45 PM | Povești despre oameni | Sport

  1

  Gheza Dodean, fost fotbalist și tatăl campioanei europene la tenis de masă Daniela Dodean, s-a stins din viață. A plecat dintre noi la aproape trei ani de la despărțirea de dragostea vieții sale, Floria Dodean, alături de care a avut patru copii: Daniela, Andreea, Adi și Cristian.

  A fost un important fotbalist al Aradului, jucând mulți ani pentru Constructorul Arad, pe arena din Micălaca unde a evoluat alături de prietenul său de-o viață, „Tati” Varga, tatăl lui Norbert Varga, de Cotarcă, dar și de celebrul portar Helmuth Duckadam, în sezonul 1977-1978. A evoluat și pentru Vagonul Arad.

  A fost stâlpul unei familii care a dat campioni în sportul cu paleta. Finalul vieții lui Gheza i-a prins pe cei patru copii răspândiți prin toate colțurile Europei. Daniela Monteiro Dodean este în Portugalia, iar Andreea Golovanov Dodean este la Moscova, Adi în Germania, iar Cristi este acasă, la Arad. Cu toții au performat în tenisul de masă, Adi și Cristi ajungând și importanți antrenori.

  Cu adâncă durere în suflet, anunțăm încetarea din viața a celui care a fost frate, tată și bunic Gheza Dodean.

  Serviciul de priveghere va avea loc in aceasta seara și mâine seara de la ora 20,la Casa Funerara Kuki, Strada Cocorilor nr4.

  Slujba de înmormântare va avea loc Vineri, 31 martie, ora 13”, a postat familia pe Facebook.

  Dumnezeu să l odihnească în pace!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.