sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Doctorul Cătălin Hreniuc este directorul medical al Spitalului Județean Arad

  de Raluca Medeleanu | 17 august 2022, 9:22 AM | Administraţie | Topic special

  0

  (foto: dr. Cătălin Hreniuc / Facebook)

  Probele pentru concursul pentru ocuparea funcției de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-au desfășurat la începutul lunii august, iar acum avem și rezultatele: oficial, doctorul Cătălin Hreniuc este cel care ocupă această funcție, după ce inițial a fost în perioada anterioară interimar.

  Doctorul Cătălin Hreniuc, de specializare neurolog, a ocupat funcția de director medical ca interimar, după ce și-a dat demisia Lenuța Timiș, în decembrie 2021.

  Nota finală obținută de acesta la concursului pentru ocuparea funcției de director medical este de 9,87. A fost singurul candidat pentru post.

  Pregătire profesională

  Cătălin Hreniuc a studiat medicina, în perioada 1998-2002, la Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu-Hațieganu” din Cluj-Napoca, în perioada 2004-2006 și-a luat licența la Cal State Fullerton din California (SUA), iar în perioada 2010-2012 s-a specializat în Medicină Generală la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldis” din Arad.

  Din octombrie 2012 până în prezent este asistent universitar la UVVG, având și activități didactice cu studenții pe secția de Neurologie a Spitalului Județean Arad, unde și-a făcut rezidențiatul în neurologie din 2013 până în 2016. Din 2017 și până în prezent este medic specialist neurolog la aceeași secție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.