luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  DNA anunță percheziții! Sunt vizați mai mulți polițiști care au luat mită

  de Special Arad | 2 iunie 2021, 12:16 PM | Naţional

  2

  DNA confirmă informaţiile apărute anterior „pe surse” referitoare la percheziţiile de la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. Conform sursei citate, sunt vizaţi mai mulţi poliţişti suspectaţi de luare de mită.

  Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020.

  În cursul zilei de 2 iunie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 20 locații situate pe raza județului Botoșani, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

  În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei”, transmite DNA printr-un comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.