joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Diseară de la ora zece , CET-ul va porni turbina!

  de Special Arad | 4 martie 2020, 2:25 PM | Știri Arad

  2

  În momentul de față, instalațiile SC CET Arad sunt oprite pentru remedierea unei avarii accidentale, pornirea grupului cazan-turbină fiind planificată pentru astăzi, 04.03.2020, începând cu ora 22:00.

  Manevrele de pornire fiind însoțite de zgomotul produs de sistemul de eșapare în atmosferă a aburului produs de cazanul de 420 t/h. Durata acestui zgomot este limitată la durata atingerii parametrilor de funcționare a instalației de producere în cogenerare a energiei electrice și termice.

  „Considerăm oportun ca, pe viitor să informăm reprezentanții Primăriei Arad de manevrele de pornire astfel încât populația să poată fi prevenită dacă va fi cazul, de eventualele neplăceri provocate de zgomot”, anunță rerezentanții CET Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Interesant cum doar in Arad investitiile facute de primarie aduc mai mult disconfort decat confort. N-am mai auzt pe nicaieri ca dupa o investitie de milioane de euro sa trebuiasca sa le spui tot la 2-3 luni locuitorilor din zona „nici noaptea asata nu puteti dormi”.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.