Directorul DSP se va întâlni cu reprezentanții HoReCa. „În două, trei zile, vrem să vaccinăm toată HoReCa din Arad”

  de Raluca Medeleanu | 27 aprilie 2021, 3:17 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  1

  Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Arad, Horea Timiș, a anunțat că mâine va avea o întâlnire, în Sala Ferdinand a Primăriei Arad, cu reprezentanții HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) din Arad pentru a le vorbi despre importanța vaccinării angajaților.

  Întâlnirea este doar unul dintre proiectele care fac parte din campania de conștientizare a importanței vaccinării în combaterea pandemiei de coronavirus, pe care o desfășoară la ora actuală Direcția de Sănătate Publică Arad.

  Directorul DSP Arad a afirmat că intenția e ca în două, trei zile să se reușească vaccinarea tuturor angajaților din HoReCa din Arad.

  „Vaccinarea e singura șansă dovedită științific pentru a scăpa de pandemie. Doar un oraș sau un județ vaccinat va putea scăpa de restricții”, a spus Horea Timiș.

  Pe lângă domeniul HoReCa, DSP Arad își îndreaptă atenția și către companiile arădene din alte domenii de activitate. În acest sens, Direcția a primit de la Rotary un automobil special pentru a fi folosit cu rol de cabinet de vaccinare mobilă care va merge la sediile companiilor din Arad.

  De asemenea, după Sărbătorile de Paști, echipele medicale vor porni să vaccineze persoanele care locuiesc în zone greu accesibile din județ.

  Pe lângă aceste acțiuni, amintim că DSP împreună cu Primăria Arad a anunțat deschiderea unui drive thru de vaccinare în parcarea fostului supermerket Real, va efectua de acum și vaccinări la domiciliu și în primul weekend de după Paști va organiza maratonul vaccinării în holul Primăriei Arad.

  Mai multe detalii în articolul: Maraton de vaccinare în holul Primăriei, punct drive thru în parcarea fostului Real și echipe care merg la domiciliu 

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.