vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Directorul adjunct al veterinarilor din Arad, Cristi Gornic – înlocuit de un „consătean” de-al premierului Cioloș

  de Alin Olteanu | 14 februarie 2016, 1:40 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Din informațiile pe care le deținem, în urmă cu zece zile, o mutare (ținută, într-un fel, la secret) la vârful Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Animalelor Arad (DSVSA), a produs un șoc în întreaga instituție. Directorul adjunct Cristian Gornic, care se afla cu delegare – de patru ani – în respectiva funcție, a fost înlocuit la conducere de către Bacso Laszlo, venit în Arad de la DSVSA Sălaj. În cadrul Direcției din Sălaj, Bacso a deținut funcția de director adjunct.

  Aducerea la Arad, ca și director adjunct, a udemeristului Bacso este o măsură luată de ministrul Agriculturii ca urmare a unor certuri din filiala Sălaj a DSVSA, directorul de acolo fiind mutat în cealaltă parte a țării, la Bacău…

  Viorel Agud, directorul DSVSA Arad, a confirmat pentru „Special” schimbările. „Într-adevăr, la Arad a fost detașat, pentru o perioadă de șase luni, directorul adjunct de la Sălaj. Domnul Gornic va rămâne în cadrul instituției într-o funcție de execuție” a declarat Agud.

  Cu privire la motivele pentru care detașarea doctorului Gornic a luat sfârșit nu se comentează, deocamdată, nimic oficial. Așa încât, revenim.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.