miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Din puținul lor au dat puțin: tinerii de la căminul social au dat daruri oamenilor de la adăpostul de noapte

  de Raluca Medeleanu | 11 decembrie 2014, 11:00 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Tinerii de la căminul social din cadrul DDAC au venit cu o idee,  iar împreună cu angajații serviciului, au reușit să o transforme în realitate: ei au încercat, din puținul pe care îl au, să facă oamenii de la adăpostul de noapte să simtă și ei că se apropie sărbătorile.

  Astfel, ei au pregătit pachete și au făcut prăjituri pe parcursul întregii zile de ieri, 11 decembrie, ca apoi seara să le dăruiască oamenilor nevoiași de la adăpostul de pe 6 Vânători. Pe lângă oferirea de daruri, tinerii le-au mai luminat seara, cântându-le colinde.

  Acesti tineri sunt instituțonalizați la noi, sunt oameni ce niciodată nu au avut o familie, ce ne rosteau doar nouă binecuvântatul cuvânt „mama”. S-au mobilizat in această seară și au ajuns cum au putut, cu mașinile noastre, ale angajaților, cu tramvaiul… A fost o interacțiune minunată. Au gospodărit împreună ca o familie, pentru a face această acțiune. Și ce poate fi mai frumos decât atunci când ajuți și faci fericit pe cel de lângă tine, pe cel nevoiaș ce are nevoie de sprijinul tău?”, a declarat Oana Pârvulescu, director DDAC.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.