miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  DDAC și Poliția Locală solicită ajutorul arădenilor

  de Special Arad | 6 ianuarie 2017, 9:12 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Sezonul rece poate fi devastator pentru persoanele rămase fără adăpost pe străzile orașului. Din acest motiv,  echipele mobile de specialitate fac verificări pe teren, de două ori pe zi, însă cer și ajutorul arădenilor.

  Din pricina temperaturilor extrem de scăzute, Poliția Locală Arad și Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară fac un apel la cetățenii municipiului care observă prezența pe străzi a unor persoane lipsite de adăpost, să apeleze la numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale: 0257-939 (apel gratuit) sau la numărul de telefon al Adăpostului de noapte: 0257-214.988, pentru ca echipajele mixte constituite în vederea adăpostirii persoanelor fără adăpost să poată interveni în cel mai scurt timp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.