vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A venit gerul! Asistența Socială și Poliția Locală formează echipe pentru a duce oamenii străzii la Adăpostul de Noapte din Arad

  de Special Arad | 26 februarie 2018, 12:55 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Somerset Live)

  Comunicat. Direcția de Asistență Socială Arad vine în sprijinul persoanelor fără adăpost, având în vedere temperaturile scăzute și intensifică anchetele pe teren. Împreună cu Poliția Locală Arad formează echipe mixte în vederea identificării persoanelor fără adăpost și îndrumarea acestora către Adăpostul de Noapte, care este situat pe str.6 Vânători, nr.55. Capacitatea Adăpostului de Noapte este de 50 de locuri, iar dacă situația o impune se pot suplimenta până la 80 de locuri, dar chiar și mai mult. Persoanele care beneficiază de cazare temporară în Adăpost, vor primi hrană în fiecare seară.

  Dorim să venim în întâmpinarea persoanelor fără adăpost, astfel facem apel și la societatea civilă arădeană să sprijine demersurile instituțiilor implicate, iar dacă sesizează persoane aflate la nevoie, să apeleze următoarele numere de telefon.

  Adăpostul de Noapte – telefon 0257/214988
  Poliția Locală telefon – 0257/939

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.