Din nou timpi mari de așteptare la frontiera cu Ungaria. Nădlac și Nădlac II sunt „pe roșu”

  de Special Arad | 8 March 2023, 11:35 AM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Problemele pe care partea maghiară le are cu sistemul informatic de control al trecerii frontierei au produs și în această dimineață cozi mari și nervi întinși șoferilor care au plecat din România, pe la Nădlac și Nădlac II. Timpi mari de așteptare la vama Nădlac – pare să devină o propoziție obișnuită pentru toți participanții la trafic.

  Potrivit Poliției de Frontieră, la această oră, ambele puncte de trecere a frontierei de la Nădlac sunt marcate cu roșu.

  La Nădlac se așteaptă câte 90 de minute, fiind funcțională o arteră la intrare și o arteră la ieșire. La Nădlac 2 Csanadpalota, timpii de așteptare sunt și mai mari: 120 minute, fiind funcționale atât la intrare cât și la ieșire trei artere. Traficul este unul intens, un număr mare de autoturisme fiind prezente la verificările de frontieră pe ambele sensuri.

  Situația nu e prea bună nici în județul vecin. La Cenad, timpii de așteptare indică 50 minute.

  Totuși, la Turnu, Vărșand și Salonta se pare că sistemul nu este afectat, punctele de trecere a frontierei fiind marcate cu verde, timpii de așteptare fiind de circa 10 minute.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.