marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție, șoferi! Traficul este îngreunat pe DN7, din cauza cozilor kilometrice de TIR-uri

  de Special Arad | 16 martie 2022, 8:44 PM | Știri Arad

  0

  captură imagine Trafic Online / Poliția de Frontieră

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad atenționează șoferii că traficul se desfășoară cu dificultate în zona PTF Nădlac 1, pe D.N. 7, coloana de autotrenuri fiind de câțiva kilometri, până în localitatea Nădlac, din cauza controalelor amănunțite ale părții maghiare.

  „Colegii noștri sunt în trafic, pentru a dirija circulația și a redirecționa șoferii pe alte rute. Recomandăm șoferilor să aibe răbdare, să amâne, dacă este posibil, plecarea sau să opteze pentru alte puncte de trecere a frontierei.

  De asemenea, consultați site-ul politiadefrontiera.ro, pentru a consulta timpii de așteptare în alte puncte de trecere a frontierei”, transmite IPJ Arad.

  La ora actuală (20:40), pentru trecerea frontierei, la automarfare se înregistrează așteptări de 100 minute, atât la Nădlac 1 cât și la Nădlac 2. La partea destinată autoturismelor, la Nădlac 1 se anunță 40 minute, iar la Nădlac 2 se așteaptă 30 de minute.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.