joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Enola Day cu tramvaie și cărți” se acordă doamnei Boghicevici pentru toată activitatea ei, acum, la retragere într-o altă funcție

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 12:52 PM | Pamflet

  0

  Dimploma „Enola Day cu tramvaie și cărți” se acordă doamnei Claudia Boghicevici pentru toată activitatea ei la marginea politicii și a culturii, acum, la retragerea într-o funcție de unde se poate uita în voie la toate realizările ei, chiar dacă ele se văd greu de acolo, de la distanța Curții de Conturi, unde se retrage din vacarmul vieții publice.

  Nu se pune problema motivațiilor, doamna Boghicevici a înțeles de la început, de pe vremea când era o simplă învățătoare, că în politică nu există cale de întors, omul – și cu atât mai mult femeia – având două opțiuni: ori câștigi și mergi înainte, ori… câștigi și te retragi.

  Astfel a ajuns dânsa deputat și ministru, după care a revenit în județ în postul de adjunct al președintelui, un post din care a reușit să elimine câteva sute de cărți din Biblioteca Județeană prin plasarea lor în tramvaie, după care a reușit și eliminarea directorului bibliotecii, în fond un director care pune doar cărți la dispoziția ei nu mai poate fi demn să conducă o bibliotecă.

  La Curtea de Conturi va fi, chiar dacă deocamdată externă, la locul ei, atât de căutat în peregrinările politice din ultimul deceniu, în fond acolo e vorba de bani, nu de tramvaie și cărți sau alte prostii de genu’…

  Dimploma Enola Day cu tramvaie și cărți

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.