vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Ba pe-a mă-tii!” se oferă cu „magna cum mustrare” celor patru boxeri-mușchetari din PSD-ul arădean

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:29 PM | Pamflet

  0

  Când politica e mai curvă ca mă-sa, eleganța mușchetarilor dispare și totul devine o luptă în care toți dau până și cu pumnul iar, la final, nimeni nu mai rămâne viu. Nici Aradul!

  Nu mai e o surpriză pentru niciun arădean care le are cât de cât cu politica, că, o dată la patru ani, au loc alegeri locale și naționale. Surpriză poate să fie, pentru orice arădean care nu-și aduce aminte totul, ca PSD, mai precis oamenii care conduc partidul lui Dragnea, să nu se „spargă” în zeci de bucăți chiar înainte de întocmirea listelor pentru alegeri și de desemnarea candidatului la Primăria Arad.

  Pentru noi nu e o surpriză… apele sunt atât de tulburi în PSD Arad, încât ne aducem aminte, chiar fără să ne lovim cu palma peste frunte, de clipele când – în urmă cu patru ani – a fost îndepărtat de partid deputatul Măduța, ca să fie înaintat în „grad” (fost militar, actualmente „pupător de…” al lui Dragnea) Mihai Fifor. Așa cum ne aducem aminte de toate scandalurile din PSD Arad, desfășurate și purtate tocmai în preajma alegerilor.

  În concluzie: fiindcă au trecut patru ani și fiindcă se apropie alegerile locale, „apele” din PSD Arad au început să se agite și să se tulbure atât de tare și de profund încât, spun mulți, nu există nicio șansă să fie găsit antidotul și să fie transparentizată decât după scrutinul local, atunci când – există toate șansele!- toți o să fie întinși la podea, iar tot Falcă (deși cu șanse reale să ajungă europarlamentar…) să-i numere până la inevitabilul K.O.

  Așadar, în ring, avem patru mușchetari pregătiți să dea cu pumnul, dar și cu săbiile- la nevoie! Într-un colț, deputatul Căprar „încălzit” de deputatul Todor, iar în celălalt, senatorul Fifor „masat” de deputatul Tripa.

  Cine câștigă? Sigur niciunul. Ce folos să câștigi o luptă în care ți-ai „omorât” aliații, iar pe arbitrul interesat nici nu l-ai băgat în seamă cum te-a numărat și pe tine, și pe foștii tăi prieteni și colegi?

  Motivația Juriului Special AradButoi de pulbere, așa ca la Armată, în PSD Arad! Mihai Fifor – „în cărți” pentru a fi remaniat. Îl locul său, printre favoriți, presa centrală îl situează pe Dorel Căprar

  DIMPLOMA FIFOR CĂPRAR TRIPA TODOR

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.