vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DIICOT a identificat un sac cu cenușă și rămășițe, aparent umane, într-o pădure de lângă Caracal

  de Special Arad | 6 august 2019, 8:57 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  DIICOT confirmă că anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, după cum anunța în urmă cu câteva ore avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

  Purtătorul de cuvânt a DIICOT, Mihaela Porime, a declarat că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie, și că ar fi procedat în același mod ca în cazul Alexandrei Măceșanu, scrie europafm.ro.

  „Probele sunt ridicate și urmează să fie procesate și vor fi trimise spre expertizare. Suspectul a precizat ca a folosit aceeași metoda ca în cazul Alexandrei, agresiunea tot în casa s-a produs. DIICOT verifică toate pistele de anchetă, sunt date din ancheta care nu pot fi precizate acum”, a declarat Mihaela Porime.

  Purtătorul de cuvânt al DIICOT susține că marți vor continua cercetările la fața locului. Fragmentele osoase au fost găsite într-un sac. Telefonul nu a fost găsit până acum.

  Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că oasele ridicate din curtea lui aparțin Alexandrei Măceșanu, după cum reiese din analiza realizată de IML.

  Sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.