DGASPC modifică modalitatea de relaționare cu publicul, dar și modul de acordare a facilităților pentru persoane cu handicap. Ce trebuie să știți

  de Special Arad | 14 martie 2020, 10:05 AM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  Comunicat. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad informează publicul că, având în vedere contextul epidemiologic de la nivelul României, precum și actele emise de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopție până la finalul lunii martie, cu psobilitatea de prelungire, activitatea cu publicul la nivelul serviciilor funcționale ale DGASPC Arad sunt restricționate, iar relațiile cu publicul se efectuează doar telefonic.

  Începând de luni 16.03.2020  DGASPC Arad anunță toți beneficiarii de facilități că se modifică și modalitatea de acordare a biletelor de călătorie și transport pentru persoanele încadrate în grad de handicap. Activitatea cu publicul se resticționează la ghișeele pentru eliberarea biletelor gratuite de călătorie interurbană, a legitimațiilor de călătorie urbană, a cardurilor europene pentru dizabilitate, a voucherelor pentru dispozitivele asistive, a rovinietelor, a acordurilor pentru indemnizație sau asistent personal. Persoanele interesate să obțină aceste facilități sunt rugate să apeleze telefonic instituția DGASPC Arad la numărul de Tel./Fax. 0257-210055, 0745-534965, 0735-203423, interior 117, Serviciul Evidență și Plată Prestații Sociale sau prin e-mail [email protected] pentru a specifica tipul de beneficii pe care doresc să îl obțină, urmând ca acestea să fie transmise prin mandat poștal, cu confirmare de primire.

  Facem mențiunea că, în afara intervalului de luni-vineri între orele 10-12, iar  joi și între orele 14-16,  accesul în instituție va fi permis doar persoanelor programate în vederea furnizării unor servicii sociale. Beneficiarii DGASPC Arad sunt rugați ca, în această perioadă, să folosească mijloacele de comunicare la distanță: email, telefon sau poștă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.