duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  DGASPC derulează cea de-a cincea campanie umanitară „Trăieşte magia Crăciunului, dăruind!”. Se pot face donații pentru copiii nevoiași

  de Special Arad | 13 decembrie 2017, 7:40 PM | Știri Arad

  0

  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad organizează și anul acesta campania umanitară „Trăieşte magia Crăciunului, dăruind!”, cu scopul ajutorării familiilor cu copii săraci din judeţul Arad, prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, scutece și alte produse esențiale pentru bebeluși, produse igienico-sanitare și alimente neperisabile.

  Donaţiile se pot face direct la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad de pe strada str. 1 Decembrie nr. 14.

  Cei interesați să ajute familiile defavorizate din județul Arad pot contacta DGASPC Arad la următoarele numere de telefon: 0749860363, 0742248722 sau 0257/210055 – interior 131.

  Motto-ul campaniei ales de organizatori în acest an este: „Noi credem în copii”.

  Anul trecut au beneficiat de donațiile din campanie peste 350 de familii cu dificultăți materiale, cu peste 800 de copii.

  DGASPC Arad mulțumește tuturor partenerilor și colaboratorilor, care în fiecare an sunt alături de această campanie și întind o mână de ajutor în semn de solidaritate cu cei nevoiași.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.