luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Proiectul caritabil „Îmbrăcăm un copac, încălzim un om” revine la Arad în decembrie

  de Special Arad | 27 noiembrie 2018, 9:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La fel ca anul trecut, Organizația non-guvernamentală Lions Club Arad ARVENSIS vă aduce în atenție proiectul prin care copiii nevoiași, în vârstă de 12-18 ani, pot fi ajutați, îmbrăcând copacii din Parcul Eminescu din Arad.

  „Dacă aveți fulare, mănuși, căciuli și jachete/geci de iarnă pentru copii de 12-18 ani, vă așteptăm vineri, 7 decembrie, în intervalul orar 14-16, în zona de lângă Târgul de iarnă. Avem nevoie doar de îmbrăcăminte de iarnă pentru copii cu vârsta menționată mai sus. Articolele colectate sunt destinate Asociației «Copilul din mine» din Arad. Relansăm acestă acțiune deoarece anul trecut ați răspuns cu promptitudine, ajutându-ne să îi îmbrăcăm pe cei de la Adăpostul de noapte. Anul acesta ne îndreptăm atenția către copiii pe la care, probabil, Moș Nicolae nu va trece”, anunță organizatorii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.